Hyperventilatie Traject

WAT KAN JE VERWACHTEN?

Een ruim intakegesprek, zodat we een mooi zicht krijgen op je klachten en om te bepalen waar we gedurende het traject vooral mee aan de slag zullen gaan.

 

Je krijgt meer inzicht in het 'spook' van hyperventilatie. Inzicht in (chronische) hyperventilatie is héél belangrijk! Het is de eerste stap naar het ervaren van innerlijke rust.

 

Je krijgt zicht op jouw belangrijkste stressfactoren (energievreters) en we gaan hiermee aan de slag. We zetten stappen om gaandeweg te werken aan een positiever zelfbeeld

 

Heel wat tips en nuttige oefeningen die je thuis heel simpel kan uitvoeren.

 

Het traject gaat veel verder en dieper dan enkel focussen op de ademhaling, want (chronische) hyperventilatie vraagt een holistische aanpak! Een extra begeleiding door een kinesist of psycholoog kan noodzakelijk zijn.

SESSIES

+/- 50 MIN

Tijdens een traject van minstens 5 sessies gaan we aan de slag. Het is een traject op maat, dus zoeken we gaandeweg uit hoeveel sessies er nodig zijn.

€ 60

1 SESSIE

Het traject kan ook online aangeboden worden via zoom.

Getuigenis A.

 

Hey Isabel,

 

Eerst en vooral bedankt voor wie je bent! Ik had meteen een klik met je, wat het gemakkelijker maakte om me open te stellen.

Ik heb jaren psychologen, psychiaters e.a. therapieën gevolgd. Maar nooit hebben ze me eigenlijk echt mijn probleem uitgelegd.

Je hebt me vooral veel wijsheid bijgebracht in mijn hyperventilatie problematiek. (19 jaar dat ik last heb van mijn angst en paniekaanvallen).

Door 'simpele' dingen te veranderen in mijn leven, te oefenen, bij dingen stil te staan... zet ik toch kleine stapjes vooruit.

Ik ben er nog niet, maar ik heb terug hoop, iets wat ik de voorbije jaren wat was verloren.

Ik geloof terug dat ik het wel kan, dat er een weg terug is.

Het komt goed, stap voor stap!

Daarvoor kan ik je niet genoeg bedanken.

 

Liefs A.

 •  

  ﷯ HOME
  ﷯ BREATHWAVE
  ﷯ HARTCOHERENTIE VOOR VOLWASSENEN
  ﷯ HARTCOHERENTIE VOOR KINDEREN
  ﷯ HYPERVENTILATIE
  ﷯ ADEMCOACH
  ﷯ CONTACT