Hartcoherentie voor kinderen

(6-12 jaar)

HARTCOHERENTIE VOOR KINDEREN, WAT IS DAT NU PRECIES?

 Meer en meer kinderen krijgen op jongere leeftijd al last van stress, aandachtsproblemen, faalangst, een laag zelfbeeld, slaapproblemen, piekergedachten, prikkelgevoeligheid …
Het hartcoherentietraject voor kinderen wil hier een antwoord op bieden.

Tijdens dit traject leert je kind spelenderwijs en stap voor stap omgaan met stress, spanning en emoties. Maar vooral: je kind leert zijn ademhaling én de kracht van ademhaling ontdekken. Op die manier kan je kind beter leren omgaan met spanningen en staat het ook veerkrachtiger in het leven.

Omdat ik erin geloof dat we als kind een belangrijke basis leggen voor onze toekomst volgde ik als hartcoherentiecoach een extra opleiding tot hartekracht coach.
Om zo kinderen te begeleiden in het zoeken naar hun eigen kracht, hun eigen hartekracht, om zo met meer veerkracht en tools - die ze zelf kunnen inzetten tijdens moeilijke momenten – door het leven te kunnen gaan.

4-STAPPENPLAN

Het 4 stappenplan dat toegepast wordt voor volwassenen, werd door een team hartcoherentiecoaches prachtig vertaalt naar een 4-stappenplan op maat van kinderen.

Alles draait rond de metafoor van de zee. Dit wordt zowel in beeld als in woord doorgetrokken. Het doel: je kind leert om kapitein te zijn op zijn eigen boot, met jij als ouder en als matroos aan zijn zijde.


Tijdens de sessies breng ik op een heel leuke en speelse manier alle info en oefeningen. Jij krijgt als ouder nadien de nodige info gemaild, zodat ze je thuis je kind verder kan ondersteunen en begeleiden doorheen de oefeningen.

SESSIE 1

Tijdens de eerste sessie komen ouder en kind samen langs.

€ 80

KIND
(SAMEN MET OUDER)

+/- 90 MIN

SESSIE 2-4

Bij de sessie 2 tot en met 4 sluit de ouder de laatste 10 minuten ook nog even aan.

€ 60

KIND
(OUDER SLUIT AAN)

+/- 60 MIN

 •  

  ﷯ HOME
  ﷯ BREATHWAVE
  ﷯ HARTCOHERENTIE VOOR VOLWASSENEN
  ﷯ HARTCOHERENTIE VOOR KINDEREN
  ﷯ HYPERVENTILATIE
  ﷯ ADEMCOACH
  ﷯ CONTACT